Archive for the ‘Stiri’ Category

Vreau cel mai potrivit inel de logodnă pentru ea

Tuesday, February 11th, 2020

Nu ai bifat încă cel mai important aspect, adică acel inel logodnă pe care tocmai te pregătești să i-l dai? Nu-i nicio problemă dacă nu ai făcut asta! Știi cum se spune. Graba strică treaba, iar cu emoțiile, de altfel, chiar nu este de joacă. Chiar dacă par că nu există sau sunt puține, ele apar și se intensifică cu atât mai mult cu cât se apropie momentul decisiv. Momentul în care o să-i dăruiești cel mai frumos, elefant și cu drag achiziționat inel logodnă!

(more…)

Firmele care nu au o asigurare de raspundere profesionala vor risca desfiintarea

Wednesday, April 24th, 2019

Conform unui proiect de lege lansat zilele acestea in dezbatere publica de catre Ministerul Justitiei, firmele vor fi obligate sa aiba incheiata o asigurare de raspundere profesionala, care sa acopere cel putin cheltuielile necesare pentru scoaterea in insolventa a acestora. Polita va trebui depusa la registrul Comertului.

Proiectul de lege privind Registrul Comertului este disponibil pe site-ul Ministerului de Justitie, necesitand, insa, ca intai sa fie aprobat de Guvern si apoi adoptat de Parlament. Acest document aduce, printre alte noutati majore, obligatia companiilor la incheierea anuala a unei asigurari de raspundere profesionala. Aceasta asigurare trebuie sa acopere eventuale proceduri de dizolvare, insolventa, radiere judiciara sau lichidare.

(more…)